Magnetix Manyetik Kireç Önleyici

Manyetik Kireç Önleyici

Life Streams International, çimlenme oranlarını artırmak için tohumlara manyetik bir sistem uygular. Tohumların manyetik olarak işlenmesi, zayıf tohumların güçlü kök sistemlerini büyütmesine izin veren protein oluşumunu arttırır. Manyetizma da olgunlaşma sürelerini azalttı ve yetiştirilen meyve veya sebzenin kalitesini artırdı, bu da hasadı daha karlı hale getirdi.çimlenme oranlarını arttırmak için manyetik sistemli tohumlar . Tohumların manyetik olarak işlenmesi , zayıf tohumların güçlü kök sistemlerini büyütmesine izin veren protein oluşumunu arttırır . Manyetizma da olgunlaşma sürelerini azalttı ve yetiştirilen meyve veya sebzenin kalitesini artırdı, bu da hasadı daha karlı hale getirdi.

NASA Uzayda Manyetizma Çalışıyor
Dikildiğinde, bir tohum sonunda filizlenecek ve fide dünyadan yükselirken kökler büyüyecektir. NASA bilim adamları, fidelerin dünyanın yerçekimi çekimine yanıt verdiğine inanıyor, ancak cevabın nasıl oluştuğundan emin değiller.tohum sonunda filizlenir ve fide yeryüzüne doğru yükselirken kökler büyür. NASA bilim adamları, fidelerin dünyanın yerçekimi çekimine yanıt verdiğine inanıyor, ancak cevabın nasıl oluştuğundan emin değiller.

Su
Su da mıknatıslanabilir. Zeitgeist Hareketi'ne göre, Mısır Ulusal Araştırma Merkezi'nde tamamlanan iki çalışma, manyetize suyun bitkilerin normal musluk suyuna göre yüzde 39 daha fazla büyümesine izin verdiğini gösterdi. Zeitgeist Hareketi web sitesinde adı geçen çalışmalara göre yapılan diğer araştırmalar, yüzde 600'e kadar bir artışa işaret ediyor.düzenli musluk suyu . Zeitgeist Hareketi web sitesinde adı geçen çalışmalara göre yapılan diğer araştırmalar, yüzde 600'e kadar bir artışa işaret ediyor.

Hususlar
Sadece birkaç tohum şirketi mıknatıslanma yoluyla tohum koyarlar ve bu nedenle ekim için mıknatıslanmış tohumları bulmak daha pahalı olabilir. Çalışmalar, manyetize su kullanımının bir hasatın boyutunu artıracağını göstermesine rağmen, bir bitkinin yaşam döngüsü boyunca mıknatısların kullanımı hakkında yaygın araştırmalar yapılmamıştır.tohum şirketleri mıknatıslanma yoluyla tohumlar koydular ve bu nedenle ekim için mıknatıslanmış tohumların bulunması daha pahalı olabilir . Çalışmalar, manyetize su kullanımının bir hasatın boyutunu artıracağını göstermesine rağmen, bir bitkinin yaşam döngüsü boyunca mıknatısların kullanımı hakkında yaygın araştırmalar yapılmamıştır.

Önem
Bilim adamları, manyetizmanın bitkilerin büyümesi üzerindeki olumlu etkilerini göstermeye devam ederse, teknolojinin yaygın kullanımı daha ucuz ve daha uygun bir gıda tedariki ile sonuçlanabilir. Tarım arazileri azaldıkça, sağlıklı yiyecekleri daha hızlı yetiştirebilecek tekniklere ihtiyaç duyulmaktadır.tedarik . Tarım arazileri azaldıkça, sağlıklı yiyecekleri daha hızlı yetiştirebilecek tekniklere ihtiyaç duyulmaktadır.

Referanslar
• NASA Bilim Haberleri: Manyetik Alanda Büyüyen Tohumlar
• Lifestream International: Tohumların Manyetik Tedavisi
• NASA Uzayda Tohum Çalışacak
• Zeitgeist Hareketi: Manyetize Su
Kaynaklar
• Science Fair Projeleri: Mıknatısların Fidelerin Büyümesine Etkisi Nelerdir?